sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Olen jo kauan aikaa halunnut tehdä omat kotisivut, mutta koska teknilliset taidot eivät tällä hetkellä ole riittäviä tekemään niitä ihka aitoja kunnon kotisivuja, ajattelin alkaa kasaamaan tänne omaa blogia piirustuksistani ja ideoista mitä mieleen tulee ja joita ehkä joskus myöhemmin toteutan.
Olen aina ollut kiinnostunut piirtämisestä. Siitä miten yksi kynällä aikaansaama viiva voi tuottaa kuvia paperille, joita mieli ja ajatukset ovat täynnä. Juuri niitä kuvia, joita en osaa pukea sanoiksi, jotka ovat mielessä, mutta puheen ulottumattomissa. Ehkä itsellenikin aukeaa aivan uusi maailma, kun yritän saada kuvattua kirjoituksella ajatuksia ja kuvia päästäni, joita raapustan muuten melkein pakon sanelemana paperille. Piirustustyylini on tällähetkellä aikamoinen sekamelska naivia tyyliä ja vahvoja värejä. Mielikuvituksen tuottamia koukeroita ja mielikuvia. Kuvia, joissa mieleni lepää ja rauhoittuu kaiken ulkopuolisen kaaoksen keskellä. Mitä olisinkaan, jos en saisi purettua oloani paperille.

Näihin mietteisiin on hyvä lopettaa avauspuheeni, selitykseni itselle miksi oikein piirrän niin intohimoisesti. Miten jostakin asiasta voikaan nauttia niin paljon kuin piirtämisestä. Kevätsateen ropistellessa ikkunaa vasten, otan kynän ja paperia esille, ja mietin, mitä seuraavaksi piirrän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti